• 40 års erfaring​
  • Fokus på sund mad og økologi​
  • Udlærte kokke​

Nytårsmenu 2019

Forret

Cremet jordskokkebisque med Alaskan king crab, citronsyltede jordskokker og tomatconcassé, sprøde jordskokkechips, skovsyre og grøn estragonolie.
Hertil friskbagte grove italienske surdejsboller med hjemmelavet trøffelmayo og økologisk smør.

Hovedret

Tournedos af irsk oksemørbrad med dehydreret rosmarinsalt, kraftig sky med fermenteret sort peber, sprød kartoffelkroket med pankorasp, cremet persillerodspuré,
syltede stegte løg i ponzu sojasauce og brøndkarsesalat

Dessert (portionsanrettet)

Hvid og mørk chokolademousse med khalúa og Bacardi rom, bagte tern af klassisk sandkage, sprød hasselnøddecrunch, krystalliseret chokolade og friske blåbær.

PRIS 3 RETTER - KR. 450,- PR. KUVERT

Minimum 2 kuverter

Tilkøb til menuen (Kr. 75,- pr. kuvert)

Enghavegård oste – 3 slags velmodne oste fra Ho bugt, hjemmelavet kvædemarmelade med vanilje, grove friskbagte knækbrød med bronzefennikel, syltede Gordal oliven og friske figner.

Bestilling skal ske på telefon 75151500 eller mail kontakt@dro.dk senest d. 28. dec. 

Til afhentning d. 31. dec. mellem kl. 11 – 12 på Stenhuggervej 5, Den Røde Okse Catering. 

Vil du have et tilbud?
- Skriv til os her!​

Kontakt os hvis du står med et selskab, firmafest eller blot skal finde noget god mad ud af huset