Hovedret som Buffet
Rosastegt Kalvefilet som saltimbocca med salvie, ost og røget skinke.
Fransk kyllingebryst med rosmarin og havsalt.
Kantarelcremesauce med løg og timian.
Tomatsalat Ala Caprese med mozzarella, frisk basilikum og olivenolie.
Kinaradisesalat med sojabønner, fennikel, vandmelon og æble.
Små nye smørstegte kartofler med frisk estragon og flagesalt.
Forretsbuffet
Bagt hvid fisk med sprøde salater, mikrogrønt samt friske rejer og chilidressing.
Oksebresaola med høvlet parmesan, små, kogte vagtelæg, rucola og saltristede solsikkekerner.
Dessert
Mørdejstærte med friske jordbær, hvidchokoladecreme og kransekage.
sommerbuffeten kan bestilles fra den 17/5-22 til den 28/8-22
Pris kr. 209,-
Pris pr. kuvert
Minimum 10 kuverter
Tilkøb
Tilkøb af forretsbuffet kr. 75,- pr. kuvert
Tilkøb af dessert kr. 49,- pr. kuvert
Tilkøb af friskbagt brød og økosmør kr. 17,- pr. kuvert.