3 retters klassiske menuer
– valgfri sammensætning
Forretter (serveres på tallerken)
- Rejecocktail med friske Nordsørejer, snittet salat, rød dressing, aspargessnitter og kaviar
- Kold fisketallerken med ovnbagt laksefilet, friske Nordsørejer, dressing, farverig salat og pynt
- Cremet tunmousse med ristede mandelflager, rejer, farverig salat og tomatiseret dressing
- Sprøde luksus tarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og hakket persille
- Røget lakseroulade med spinatbund, flødeostecreme med tomat og citron, purløgscreme og salat
Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.
Hovedretter (serveres på fade)
- Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, fuglerede med waldorfsalat, halve æbler med ribsgelé og flødevildtsauce
- Kalveculotte med mild pebersauce, små ovnstegte kartofler samt årstidens grøntsager
- Okseculotte med rødvinssauce, Hasselback kartofler samt friske sæsongrøntsager
- Braiseret oksesteg med glaserede perleløg, hvide kartofler, klassiske kogte grøntsager og flødeskysauce
- Langtidsstegt nakkefilet med krydderurter, råstegte kartofler, friske sæsongrøntsager og flødesauce
Desserter (serveres på tallerken eller sendes rundt)
- Rubinsteinfromage på knust makronbund, fyldte vandbakkelser, flødeskum og chokoladesnirkel
- Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, jordbærsauce og flødeskum
- Chokoladenøddekurv med 3 slags is, bærsauce og friske frugter
- Hjemmelavet isbombe med 2 slags is, bærsauce, flødeskum og friske frugter
- Luftig citronfromage pyntet med flødeskum og chokoladepynt
3 retters klassisk menu
Pris kr. 315,-
Pris pr. kuvert
Minimum 25 voksne kuverter
Fest til fast pris
Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.
3 retters klassisk menu i 5 timer
som fest til fast kr. 510,- pr. person
3 retters klassisk menu i 8 timer
som fest til fast kr. 775,- pr. person.
Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
3 retters klassisk menu i 10 timer
som fest til fast kr. 870,- pr. person.
Inkl. Velkomstdrink, Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
3 retters fest menuer
– valgfri sammensætning
Forretter (serveres på tallerken)
- Tapastallerken med hvidløgsstegte scampirejer, kartoffeltortilla med spicy chorizo, lufttørret skinke med melon, sprød salat, tomattapanade, Manchego ost og aioli
- Skindstegt rødfisk med cremet svamperisotto, økologisk karsesalat, dildolie, høvlede parmesanflager og dampede blåmuslinger á part
- Lameller af koldrøget gourmet laks med rugbrødscroutoner, mild rygeostecreme, økologiske ærteskud, jordnøddemarineret frisésalat, dild og høvlede radiser
- Antipastatallerken med pølse- og skinkespecialiteter, syltede grøntsager, oliventapanade, sprød hjertesalat, trøffelmayo og mikro basilikumspirer
- Ovnbagt mørksejfilet med cremet sauce blanquette, rimmede tomater med trøffelolie, syltede kartoffelkugler, sprøde mikro spirer og friterede, sprøde jordskokker
- Stegt sandart med syrlig hollandaisesauce, saute af bacon, sojabønner og grøn spidskål, dertil frisésalat marineret i blodappelsinvinaigrette og snittet purløg
Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.
Hovedretter (serveres på tallerken)
- Unghanebryst fra Hopballe Mølle, farseret med krydderurtesouffléfars, kraftig basilikumscreme, spinatkartoffelpuré, grillet fennikel ”sous vide” og dehydrerede tomater
- Grillstegt kalvefilet med krydderurtekappe, persillerodspuré, smørdampede grønne bønner med hvidløg og tomat, kartoffelkroket, kraftig kalvesky med rosa peberkorn, og feldsalat
- Rosastegt dyrekølle med ristede knuste enebær, confiterede rodfrugter med svampe og persille, kraftig vildtsky med balsamico, rødbedeblade, solsikkeskud og grønne kartofler i pres
- Rosastegt Irsk oksemørbrad med tomatiseret bearnaisesauce, kartoffellasagne, syltede svampe, stegte rødløg, 2 slags ærter med persille, ærteskud og radiseskud.
- Rosastegt lammefilet med krydderurtepanade, kartoffelfondant med citrontimian, hvidløg/chili stegte scampirejer, klassisk ratatouille med frisk basilikum og sauce Arabica
Desserter (serveres på tallerken)
- Kreativ desserttallerken efter kokkens fantasi med kage, friske bær, mousse og is, som passer til årstiden
- Callabaut chokoladebrownie med nougat ganache, kakaotuilles, friske bær og hjemmelavet Oreo-parfait
- Fragilitéroulade med 2 slags sorbet og vaniljeis, dertil frugtpuré, chokoladesnirkel og friske frugter
- Vanilje panna cotta med syrlig grøn æblegelé, syltede æblekugler, sprød nøddecrunch og hvide chokoladespåner
- Mandarin cheesecake med sprød kiksebund, syrlig vaniljecreme, syltede mandariner og mandaringelé
3 retters fest menu
Pris kr. 395,-
Pris pr. kuvert
Minimum 25 voksne kuverter
under min. tillæg
Fest til fast pris
Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.
3 retters fest menu i 5 timer
som fest til fast kr. 590,- pr. person
3 retters fest menu i 8 timer
som fest til fast kr. 850,- pr. person.
Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
3 retters fest menu i 10 timer
som fest til fast kr. 930,- pr. person.
Inkl. Velkomstdrink, Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
3 retters signatur menuer
– valgfri sammensætning
Forretter (serveres på tallerken)
- Bagt torskefilet med citron og timianstegt dybhavshummer, syrlig avocadomousse, soja/ingefær syltede nødder, brøndkarsesalat og skum på brunet smør og soja
- Sukker- og saltbagt rødtungefilet med sauce blanquette, rimmede tomater, syltede kartoffelkugler og friterede jordskokker
- Krabbeconsommé og krabbesalat med cognac, brunet smør-emulsion, sprød crouton, syltede tomater og karsesalat
- Terrin af foie gras de canard med syltede hokkaido græskartern, sprøde maltflager, ristede nødder og hjemmelavet balsamicoglace
- Rosace af koldrøget Fanø laks med rugbrød og mandelcrumble, mild peberrodscreme, radisespirer, syltede hyldebær og tallerken-smækkere
- Hjemmerøget kammuslingcarpaccio med purløgsmayo, syltede havtorn, sprød bruchetta med parmesan, grillet peberfrugt og vinaigrette på vincotto
Alle forretter serveres med friskbagte italienske surdejsboller samt Unika gourmet smør.
Hovedretter (serveres på tallerken)
- Kalvemørbrad med jomfruhummer som ”Surf and turf”syltede rødløg, parmesankartoffelsoufflé, ærtepuré med champagne, hummercreme og krydderurtesalat
- Grillet Jersey oksemørbrad med frisk trøffel, sprød kartoffelkugle, spændende grønsager og sauce ”Amarone”
- Trilogi af velhængt okse: letrøget oksefilet, terrin af skank og braiseret bryst, kartoffel-gaufrette, pastinakpuré, oksesky med timian og ærtesalat med ponzuvinaigrette
- Kongen af skoven. ”Krondyr” på 2 måder – Stegt krondyrryg rullet i svampeaske, rillettes af bov i pankomel, pommes Anna, svampesauté, blomkålspuré med brunet smør og ristede hasselnødder
- Grillet pighvarfilet med sprøde kapers, skovsyre og syltet citron, quenelles af kartoffel og pancetta samt luftig fiskecreme med kørvel.
Dessert (serveres på tallerken)
- Klassisk creme brûlée, karamelliseret med økologisk rørsukker, friske bær og solbærsorbet
- Mørk chokolademousse med bagt sandkage, hindbærsorbet, friske bær og mælkeskum
- Hvid chokoladeparfait med Amarena kirsebær, chokoladekaramel i lakrids og tuilles
- 5 slags ”Unika” oste med syltede oliven, hjemmelavet knækbrød og abrikosmarmelade
- Syltede gulerødder ”sous vide i krystalliseret ”jord” med kørvelsukker og mousse
3 retters signatur menuer
Pris kr. 495,-
Pris pr. kuvert
Minimum 25 voksne kuverter
Fest til fast pris
Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.
3 retters signatur menu i 5 timer
som fest til fast kr. 690,- pr. person
3 retters signatur menu i 8 timer
som fest til fast kr. 950,- pr. person.
Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
3 retters signatur menu i 10 timer
som fest til fast kr. 1030,- pr. person.
Inkl. Champagne til velkomst, Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
Natmad og øvrige priser
Natmad som tilkøb – vælg mellem:
- Klassisk biksemad med hjemmesyltede rødbeder, ketchup og rugbrød
- Pålægsbord med fem slags pålæg, klassisk topping og friskbagt grovbrød
- Udvalg af dagens sandwich med hjemmelavet brød og salater
- Wraps med krydret kylling og kebab sprøde salater og tomatsalsa
- Uspecificerede smørrebrødssnitter – 3 stk. pr. kuvert
Supper
- Flødelegeret aspargessuppe med aspargessnitter, kødboller og kuvertbrød
- Klassisk karrysuppe med hønsekød ris, peberfrugter og kuvertbrød
- Jordskokcremesuppe med sprød serranoskinke purløg og kuvertbrød
- Klar hønsekødssuppe med kød- og melboller suppeurter og kuvertbrød
- Kartoffel- og porresuppe med hønsekød wasabicreme fraiche og kuvertbrød
Pris på ovenstående kr. 77,- pr. kuvert
Minimum 20 voksne kuverter.
Velkomstdrink
- F.eks. Æblecider med ferskenlikør pr. stk. kr. 44,-
- Champagne fra kr. 72,- pr. glas
Til kaffen
- Kaffe og te ad libitum kr. 31,- pr. person.
- 3 slags hjemmebagte småkager kr. 24,- pr. person.
- 1 stk. hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade kr. 34,- pr. person.
Priser på drikkevarer
- Husets vine fra kr. 228,- pr. flaske.
- Div. pilsner eller Egekilde kr. 33,- pr. stk.
- Div. sodavand kr. 30,- pr. stk.
- Dessertvin fra kr. 45,- pr. stk.
- Div. spiritus 2 cl. fra kr. 28,- pr. stk.
- Cognac 2 cl. kr. 44,- pr. stk.
- Div. likør 2 cl. kr. 35,- pr. stk.
Fest til fast pris
Valgfri 3 retters menu
Fri bar med div. øl sodavand, isvand, og husets vin ad libitum.
Valgfri opdækning med duge, servietter, blomstervaser og lys.
Professionel betjening
Flexibel sluttidspunkt med mulighed for udvidelse af arrangementet.
Fest til fast pris kan bestilles i festpakker af 5, 8 eller 10 timer.
Generel information (det med småt)
Børn fra 0 til 2 år - uden opdækning 0,- kr. med opdækning kr .100,- pr. kuvert
Børn fra 3 til 12 år - ½ pris af arrangementet, dog max kr. 300,- pr. kuvert
Afbudskuverter - Fuld kuvertpris ved afbud senere end 2 dage før selve arrangementet
Tillæg for fri bar med 5 slags spiritus, kr. 75,- pr. person i ca. 2 timer
Mulighed for udlejning af værelser til udenbys gæster
Musikkuverter ekskl. drikkevarer kr. 165,-
Helligdagstillæg kr. 50,- pr. kuvert.