3 retters klassiske menuer
– valgfri sammensætning
Forretter (serveres på tallerken)
- Kold fisketallerken med ovnbagt laksefilet, friske Nordsørejer, dressing, farverig salat og pynt
- Sprøde luksus tarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og hakket persille
- Røget lakseroulade med spinatbund, flødeostecreme med tomat og citron, purløgscreme og salat
Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.
Hovedretter (serveres på fade)
- Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, fuglerede med waldorfsalat, halve æbler med ribsgelé og flødevildtsauce
- Kalveculotte med mild pebersauce, små ovnstegte kartofler samt årstidens grøntsager
- Okseculotte med rødvinssauce, Hasselback kartofler samt friske sæsongrøntsager
Desserter (serveres på tallerken eller sendes rundt)
- Rubinsteinfromage på knust makronbund, fyldte vandbakkelser, flødeskum og chokoladesnirkel
- Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, jordbærsauce og flødeskum
- Hjemmelavet isbombe med 2 slags is, bærsauce, flødeskum og friske frugter
Pris kr. 357,-
Pris pr. kuvert
Minimum 35 voksne kuverter
Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.
3 retters klassisk menu i 5 timer
som fest til fast kr. 577,- pr. person
3 retters klassisk menu i 8 timer
som fest til fast kr. 880,- pr. person.
Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
3 retters klassisk menu i 10 timer
som fest til fast kr. 990,- pr. person.
Inkl. Velkomstdrink, Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
3 retters fest menuer
– valgfri sammensætning
Forretter (serveres på tallerken)
- Lameller af koldrøget gourmet laks med rugbrødscroutoner, mild rygeostecreme, økologiske ærteskud, jordnøddemarineret frisésalat, dild og høvlede radiser
- Antipastatallerken med pølse- og skinkespecialiteter, syltede grøntsager, oliventapanade, sprød hjertesalat, trøffelmayo og mikro basilikumspirer
- Ovnbagt mørksejfilet med cremet sauce blanquette, rimmede tomater med trøffelolie, syltede kartoffelkugler, sprøde mikro spirer og friterede, sprøde jordskokker
Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.
Hovedretter (serveres på tallerken)
- Unghanebryst fra Hopballe Mølle, farseret med krydderurtesouffléfars, kraftig basilikumscreme, spinatkartoffelpuré, grillet fennikel ”sous vide” og dehydrerede tomater
- Grillstegt kalvefilet med krydderurtekappe, persillerodspuré, smørdampede grønne bønner med hvidløg og tomat, kartoffelkroket, kraftig kalvesky med rosa peberkorn, og feldsalat
- Rosastegt Irsk oksemørbrad med tomatiseret bearnaisesauce, kartoffellasagne, syltede svampe, stegte rødløg, 2 slags ærter med persille, ærteskud og radiseskud.
Desserter (serveres på tallerken)
- Kreativ desserttallerken efter kokkens fantasi med kage, friske bær, mousse og is, som passer til årstiden
- Fragilitéroulade med 2 slags sorbet og vaniljeis, dertil frugtpuré, chokoladesnirkel og friske frugter
- Vanilje panna cotta med syrlig grøn æblegelé, syltede æblekugler, sprød nøddecrunch og hvide chokoladespåner
Pris kr. 451,-
Pris pr. kuvert
Minimum 35 voksne kuverter
under min. tillæg
Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.
3 retters fest menu i 5 timer
som fest til fast kr. 660,- pr. person
3 retters fest menu i 8 timer
som fest til fast kr. 957,- pr. person.
Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
3 retters fest menu i 10 timer
som fest til fast kr. 1045,- pr. person.
Inkl. Velkomstdrink, Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
3 retters signatur menuer
– valgfri sammensætning
Forretter (serveres på tallerken)
- Bagt torskefilet med citron og timianstegt dybhavshummer, syrlig avocadomousse, soja/ingefær syltede nødder, brøndkarsesalat og skum på brunet smør og soja.
- Skindstegt rødfisk med cremet svamperisotto, økologisk karsesalat, dildolie, høvlede parmesanflager og dampede blåmuslinger á part.
- Stegt sandart med syrlig hollandaisesauce, saute af bacon, sojabønner og grøn spidskål, dertil frisésalat marineret i blodappelsinvinaigrette og snittet purløg.
Alle forretter serveres med friskbagte italienske surdejsboller samt Unika gourmet smør.
Hovedretter (serveres på tallerken)
- Kalvemørbrad med jomfruhummer som ”Surf and turf”syltede rødløg, parmesankartoffelsoufflé, ærtepuré med champagne, hummercreme og krydderurtesalat.
- Grillet Angus oksemørbrad med frisk trøffel, kartoffelfondant, spændende grønsager og sauce ”Amarone”.
- Kongen af skoven. ”Krondyr” på 2 måder – Stegt krondyrryg rullet i svampeaske, rillettes af bov i pankomel, pommes Anna, svampesauté, blomkålspuré med brunet smør og ristede hasselnødder.
Dessert (serveres på tallerken)
- Klassisk creme brûlée, karamelliseret med økologisk rørsukker, friske bær og solbærsorbet.
- Mørk chokolademousse med bagt sandkage, hindbærsorbet, friske bær og mælkeskum.
- Hvid chokoladeparfait med Amarena kirsebær, chokoladekaramel i lakrids og tuilles.
Pris kr. 550,-
Pris pr. kuvert
Minimum 35 voksne kuverter
Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.
3 retters signatur menu i 5 timer
som fest til fast kr. 770,- pr. person
3 retters signatur menu i 8 timer
som fest til fast kr. 1067,- pr. person.
Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
3 retters signatur menu i 10 timer
som fest til fast kr. 1155,- pr. person.
Inkl. Champagne til velkomst, Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
Natmad og øvrige priser
Natmad som tilkøb – vælg mellem:
- Pålægsbord med fem slags pålæg, klassisk topping og friskbagt grovbrød.
- Udvalg af dagens sandwich med hjemmelavet brød og salater.
- Flødelegeret aspargessuppe med aspargessnitter, kødboller og kuvertbrød.
- Hotdog med det hele.
Pris på ovenstående kr. 85,- pr. kuvert
Obs! Minimum 20 voksne kuverter.
Velkomstdrink
- F.eks. Brachetto pr. stk. kr. 54,-
- Champagne fra kr. 72,- pr. glas.
Til kaffen
- Kaffe og te ad libitum kr. 35,- pr. person.
- 3 slags småkager kr. 26,- pr. person.
- 1 stk. hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade kr. 36,- pr. person.
Priser på drikkevarer efter forbrug:
- Husets vine fra kr. 248,- pr. flaske.
- Div. pilsner eller Egekilde kr. 33,- pr. stk.
- Div. sodavand kr. 33,- pr. stk.
- Dessertvin fra kr. 45,- pr. stk.
- Div. spiritus 2 cl. fra kr. 28,- pr. stk.
- Cognac 2 cl. kr. 44,- pr. stk.
- Div. likør 2 cl. kr. 35,- pr. stk.
Fest til fast pris:
- Valgfri 3 retters menu
- Fri bar med div. øl sodavand, isvand, og husets vin ad libitum.
- Valgfri opdækning med duge, servietter, blomstervaser og lys.
- Professionel betjening
- Flexibel sluttidspunkt med mulighed for udvidelse af arrangementet.
- Fest til fast pris kan bestilles i festpakker af 5, 8 eller 10 timer.
Generel information (det med småt)
Endeligt antal kuverter – 7 dage før arrangementet.
Afbudskuverter - Fuld kuvertpris ved afbud senere end 7 dage før arrangementet.
Børn fra 0 til 2 år - uden opdækning 0,- kr. med opdækning kr. 100,- pr. kuvert.
Børn fra 3 til 12 år - ½ pris af arrangementet, dog max kr. 350,- pr. kuvert.
Tillæg for specialmenu (allergi, vegetar osv.)- + 20% af menu prisen.
Tillæg for fri bar med 3 slags spiritus, kr. 75,- pr. person, baren åbner efter desserten.
Overtid/fortsættelse af fri bar kr. 45,- pr. kuvert pr. time.
Mulighed for udlejning af værelser til udenbys gæster.
Menukort med mulighed for eget design kr. 25,- pr. stk.
Musikkuverter ekskl. drikkevarer kr. 200,-
Helligdagstillæg kr. 50,- pr. kuvert.