Studenterbuffet

  • Rødbedetortilla med røget laksecreme, friske urter og tomat.
  • Cæsarsalat med stegt kylling, revet parmesan og hjertesalat.
  • Grillspyd med mozzarella, cherrytomat, frisk basilikum og bresaola.
  • BBQ-stegt nakkefilet med dijoncreme og knuste saltbagte kartofler.
  • Tzatziki med yoghurt, chili, hvidløg og mynte, pyntet med oliven.
  • Sommersalat med hjemmelavet urtedressing.
  • Rabarbermuffin med mandler, marcipan, råsyltede rabarber og pisket cream cheese.
  • Friskbagte italienske boller og økosmør.

Pris kr. 250,-

Pris pr. kuvert
Minimumsbestilling 15 kuverter

Studentertapas (portionsanrettet)

  • Lufttørret sortfodsskinke med oliventapande og grillede artiskokker.  
  • Grillstegt rød tunfilet med ristet sesam, wakame tangsalat og ponzu-mayo.
  • Carpaccio af oksebresaola med trøffelcreme, rucolasalat og vagtelæg.
  • Pulled chicken sandwich med syltede rødløg og coleslaw.
  • Stegte scampirejer med grøn aioli, mikrogrønt og hjertesalat.
  • Jordbærstænger med hvidchokoladecreme og mørdej.
  • Friskbagte italienske boller og økosmør.

Pris kr. 200,-

Pris pr. kuvert
Minimumsbestilling 25 kuverter


Menuerne kan kun bestilles i ugerne 26 og 27.