Studenterbuffet
- Rødbedetortilla med røget laksecreme, friske urter og tomat.
- Cæsarsalat med stegt kylling, revet parmesan og hjertesalat.
- Grillspyd med mozzarella, cherrytomat, frisk basilikum og bresaola.
- BBQ-stegt nakkefilet med dijoncreme og knuste saltbagte kartofler.
- Tzatziki med yoghurt, chili, hvidløg og mynte, pyntet med oliven.
- Sommersalat med hjemmelavet urtedressing.
- Rabarbermuffin med mandler, marcipan, råsyltede rabarber og pisket cream cheese.
- Friskbagte italienske boller og økosmør.
Pris kr. 250,-
Pris pr. kuvert
Minimumsbestilling 15 kuverter
Studentertapas (portionsanrettet)
- Lufttørret sortfodsskinke med oliventapande og grillede artiskokker.
- Grillstegt rød tunfilet med ristet sesam, wakame tangsalat og ponzu-mayo.
- Carpaccio af oksebresaola med trøffelcreme, rucolasalat og vagtelæg.
- Pulled chicken sandwich med syltede rødløg og coleslaw.
- Stegte scampirejer med grøn aioli, mikrogrønt og hjertesalat.
- Jordbærstænger med hvidchokoladecreme og mørdej.
- Friskbagte italienske boller og økosmør.
Pris kr. 200,-
Pris pr. kuvert
Minimumsbestilling 25 kuverter
Menuerne kan kun bestilles i ugerne 26 og 27.