Mad ud af huset Esbjerg Varde & Bramming | Få mere info!
Bestil take away her
  • 40 års erfaring​
  • Fokus på sund mad og økologi​
  • Udlærte kokke​

Mad ud af huset til enhver anledning

Mad ud af huset i Esbjerg

Skal du holde sommerfest, barnedåb, julefrokost, nytårs-middag, bryllup eller en helt anden fest? Det kan også være, at du mangler indspiration til den perfekte par-middag eller bare vil have en lukseriøs hverdagsret.

​​Den Røde Okse i Esbjerg tilbyder forrygende måltider til hverdagen eller lækkert mad til din næste fest. Vi leverer også mad ud af huset til kunder i området omkring Varde og Bramming.

​Vi laver mad til dem som gerne vil have noget godt og lækkert samtidig med, at det skal være nemt.

​Mange lækre retter til mad ud af huset

Vi tilbyder utrolig mange lækre retter, og derfor er der også en god sandsynlighed for, at vi har noget, der falder i din smag. Hvis du er i humør til noget udenlandsk mad ud af huset, så har vi lækker tapas, mens der er smørrebrød til dig, der helst vil holde det dansk.

​Det kan også være, at du er til en tre retters menu i dagens anledning, og det kan vi naturligvis også klare. Måske er du bare i det formelle hjørne, og vil bare gerne have en hverdagsret.

​Se listen af mad ud af huset du kan bestille hos os:

Sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig rig mulighed for at bestille drikkevarer. Vi kan klare alt fra rød-, hvid og dessertvin til øl, sodavand og champagne. Også selvom det er mad ud af huset.

​Mad ud af huset – et godt valg

Vi modtager gerne din bestilling i god tid, så vi kan nå at lave den bedste mad til dig og dine bekendte eller til din næste fest. Derfor er mad ud af huset også et perfekt valg til dig, der sætter pris mad, hvor der er gjort noget ud af det.​

Div. Alegener oplyses ved henvendelse.

Ring på telefon 75 15 15 00 eller send en mail på kontakt@dro.dk og fortæl os lige præcis, hvad du ønsker at få eller besøg os på Tarphagevej 9 i Esbjerg. Vi vil glæde os til at høre fra dig.

Mad ud af huset til enhver anledning

Vil du have et tilbud?
- Skriv til os her!​

Kontakt os hvis du står med et selskab, firmafest eller blot skal finde noget god mad ud af huset

Den Røde Okse

Stenhuggervej 5,
6710 Esbjerg V

Tlf: 75 15 15 00
E-mail: kontakt@dro.dk

CVR: 10231280

Se kontrolrapport

Se kontrolrapport

Catering & mad ud af huset

Stenhuggervej 5,
6710 Esbjerg V

Tlf: 75 15 15 00
E-mail: kontakt@dro.dk

CVR: 10231280

Se kontrolrapport

Se kontrolrapport