Forret som buffet (Vælg min. 2 retter)
- Røget landskinke med melonkugler, peberfrugt, hjemmelavet dressing og spændende salat
- Kold fiskeanretning med ovnbagt laksefilet, friske Nordsørejer, dressing, farverig salat og pynt
- Cremet tunmousse med ristede mandelflager, rejer, farverig salat og tomatiseret dressing
- Sprøde luksustarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og hakket persille
- Røget lakseroulade med spinatbund, flødeostecreme med tomat og citron, purløgscreme og salat
Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.
Hovedret som buffet
- Stegt glaseret skinke med brun farin og sennep
- Rosastegt okseculotte med frisk timian og knust sort peber
- Flødebagte kartofler med rosmarin og løg
- Rødvinssauce med fløde og bacon
- Farverig salatbar med friske grøntsager og hjemmelavet dressing
- Marineret broccolisalat med spændende grøntsager, cremefraiche og bacon
Dessert som buffet (Vælg min. 2 retter)
- Rubinsteinfromage på knust makronbund, fyldte vandbakkelser, flødeskum og chokoladesnirkel
- Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, jordbærsauce og flødeskum.
- Lille chokoladenøddekurv med 1 slags is, bærsauce og friske frugter.
- Hjemmelavet isbombe med 2 slags is, sorbet, bærsauce, flødeskum og friske frugter
- Luftig citronfromage pyntet med flødeskum og chokoladepynt
Ekstra kød som tilkøb
- Braiseret kalvesteg med havsalt og urter
- Farseret kalkunbryst med soufflefars
- Hjemmelavede klassiske kalve/flæskefrikadeller
Ekstra kartoffel som tilkøb
- Råstegte bådkartofler med paprika og estragon
- Små stegte kartofler vendt med friske krydderurter
- Bagt kartoffelmos med revet ost og oregano
Ekstra salat som tilkøb
- Sprød bladsalat med ristede nødder og vinaigrette
- Marineret pastasalat med spændende grønsager, olie/eddikedressing
- Tomatsalat med hakkede rødløg, olivenolie og frisk basilikum
Ekstra saucer som tilkøb
- Hjemmelavet whiskysauce med rosmarin
- Tomatiseret hvidvinssauce med bacon og løg
- Pisket bearnaisesauce med frisk estragon
Pris kr. 335,-
Pris pr. kuvert
Minimum 25 voksne kuverter Under min. ring venligst
Tilkøb
Tilkøb af ekstra forret til menuen kr. 32,- pr. ret
Tilkøb af ekstra kødret til menuen kr. 22,- pr. ret
Tilkøb af ekstra kartofler til menuen kr. 15,- pr. ret
Tilkøb af ekstra salat til menuen kr. 18,- pr. ret
Tilkøb af ekstra dessert til menuen 32,- pr.ret
Tilkøb af ekstra sauce til menuen kr. 10,- pr. ret
Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.
Klassisk buffet i 5 timer
som fest til fast kr. 510,- pr. person
Klassisk buffet i 8 timer
som fest til fast kr. 765,- pr. person
Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
Klassisk buffet i 10 timer
som fest til fast kr. 855,- pr. person
Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
Forret som buffet (Vælg min. 2 retter)
- Bagt filet af laks med citronkartoffelpuré, taggiasche oliven, cremet estragonsauce, ægte laksekaviar, crouton og krydderurtesalat.
- Stegt helleflynderfilet med cremet risotto, brøndkarsesalat med granatæble, karseolie, høvlet parmesan og dampede blåmuslinger á part.
- Lameller af koldrøget gourmet laks med rugbrødscrouton, mild rygeostecreme, jordnøddemarineret frisésalat, dild og høvlede radiser.
- Oksebresaola med artiskokpuré, syltet butternutsquash, marineret bulls bloodsalat, stegte skorzonerrødder og poppede græskarkerner.
- Carpaccio af oksemørbrad med sennepsvinaigrette, salat buket, frisk basilikum, ristede pinjekerner, tomatconcassé og høvlet parmesan
- Riellettes af Fanø laks og pocheret laks med råsyltede pærer, granatæblekerner, marineret salat, saltristede mandler og pestocrouton
- Røget dyrekølle med jordskokmayo, rimmede agurker, sprøde jordskokker, rugbrødscrumble og kinesiske babyspirer
Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.
Hovedret som buffet (vælg min. 2 retter)
- Unghanebryst farseret med krydderurtesouffléfars, kraftig basilikumscreme, spinatkartoffelpuré, grillet fennikel ”sous vide” og dehydrerede tomater.
- Grillstegt kalvefilet med krydderurtekappe, persillerodspuré, dampede krebsehaler, kalvesky med rosa peberkorn, fennikelcrudité og råstegte bådkartofler med estragonsalt
- Rosastegt dyrekølle med frisk rosmarin og ristede knuste enebær, confiterede rodfrugter med svampe og persille, kraftig vildtsky med balsamico, rødbedeblade og sprøde bouillonkartofler.
- Roulade af ”Antonius” svinemørbrad med svampe - og persillesoufflefars, sauce Royal, grøn krydderurtekartoffel, smørglaserede mini gulerødder med fennikelfrø samt hjemmelavede flæskesvær med havsalt.
- Rosastegt Irsk oksemørbrad med tomatiseret bearnaisesauce, kartoffellasagne, syltede svampe, stegte løg og ærtesauté med mynte.
- Braiserede svinekæber med trøffelsky, knoldselleripuré med brunet smør, glaserede rodfrugter og friterede kartofler med oreganosalt
- Rosastegt lammefilet med krydderurtepanade, kartoffelfondant med citrontimian, hvidløg/chili stegte scampirejer, klassisk ratatouilles og sauce Arabica.
Hovedret som buffet indeholder desuden 2 slags spændende salater efter årstiden.
Dessert som buffet (Vælg min. 2 retter på nær 3 i 1)
- Terrin med dobbelt chokolademousse chokoladeshine, brombærsirup og brombærkys
- Tiramisu med espresso, bitter kakao, lady fingers, mascarpone, friske bær og mynte.
- Fragilitéroulade med 2 slags sorbet og vaniljeis dertil frugtpuré, chokoladesnirkel og friske frugter.
- 3 i 1 - Hindbær panna cotta, gateau Marcel og creme brûlee - friske bær og marengs.
- Hjemmelavet vaniljeis rullet i Oreo-crumble sprød vaffel, friske bær og myntesirup.
- Bagt æblekage med mandler vaniljesoftice, krystalliseret hvid chokolade og dehydrerede æbler
- Hjemmelavet jordbærparfait med marengsbund, jordbærsirup, syltede jordbær og jordbærstøv
Pris kr. 420,-
Pris pr. kurvert
Minimum 25 voksne kuverter under minimum ring venligst.
Tilkøb
Tilkøb af ekstra forret til menuen kr. 32,- pr. ret
Tilkøb af ekstra dessert til menuen kr. 32,- pr. ret.
Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.
Fest buffet i 5 timer
som fest til fast kr. 610,- pr. person
Fest buffet i 8 timer
som fest til fast kr. 870,- pr. person.
Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
Fest buffet i 10 timer
som fest til fast kr. 955,- pr. person.
Inkl. Velkomstdrink, Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
Forret som buffet (Vælg min. 2 retter)
- Bagt torskefilet med citron og timianstegt dybhavshummer, syrlig avocadomousse, soja/ingefær syltede nødder, brøndkarsesalat og skum på brunet smør og soja.
- Sukker og saltbagt rødtungefilet med sauce blanquette, rimmede tomater, syltede kartoffelkugler og friterede jordskokker.
- Krabbeconsommé og krabbesalat med cognac, brunet smør-emulsion, sprød crouton, syltede tomater og karsesalat.
- Terrin af foie gras de canard med syltede hokkaido græskartern, sprøde maltflager, ristede nødder, og hjemmelavet balsamicoglace.
- Rosace af koldrøget Fanø laks med rugbrød og mandelcrumble, mild peberrodscreme, radisespirer, syltede hyldebær og tallerkensmækkere.
- Hjemmerøget kammuslingcarpaccio med purløgsmayo, syltede havtorn, sprød bruchetta med parmesan, grillet peberfrugt og vinaigrette på vincotto.
Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.
Hovedret som buffet (vælg min. 2 retter)
- Kalvemørbrad med jomfruhummer som ”Surf and turf”, syltede rødløg, parmesankartoffelsoufflé, ærtepuré med champagne, hummercreme og krydderurtesalat.
- Grillet ”Jersey” oksemørbrad med frisk trøffel, sprød kartoffelkugle, spændende grønsager og sauce ”Amarone”.
- Trilogi af velhængt okse: letrøget oksefilet, terrin af skank og braiseret bryst, kartoffel-gaufrette, pastinakpuré, oksesky med timian og ærtesalat med ponzuvinaigrette
- Kongen af skoven ”krondyr” på 2 måder – Stegt krondyrryg rullet i svampeaske, rillettes af bov i pankomel, svampesauté, blomkålspuré med brunet smør og ristede hasselnødder.
- Grillet pighvarfilet med sprøde kapers, skovsyre og syltet citron, quenelles af kartoffel og pancetta samt luftig fiskecreme med kørvel.
Hovedret som Buffet indeholder desuden 2 slags spændende salater efter årstiden
Dessert som buffet (Vælg min. 2 retter)
- Klassisk creme brûlée, karamelliseret med økologisk rørsukker, friske bær og solbær sorbet
- Mørk chokolademousse med bagt sandkage, hindbærsorbet, friske bær og mælkeskum
- Hvid chokoladeparfait med Amarena kirsebær, chokoladekaramel i lakrids og tuilles
- 5 slags ”Unika” oste med syltede oliven, hjemmelavet knækbrød og abrikosmarmelade
- Syltede gulerødder ”sous vide i krystalliseret ”jord” med kørvelsukker og mousse
Pris kr. 515,-
Pris pr. kurvert
Minimum 25 voksne kuverter under minimum ring venligst
Tilkøb
Tilkøb af ekstra forret til menuen kr. 40,- pr. ret
Tilkøb af ekstra dessert til menuen kr. 40,- pr. ret.
Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.
Luksus buffet i 5 timer
som fest til fast kr. 695,- pr. person
Luksus buffet i 8 timer
som fest til fast kr. 965,- pr. person.
Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
Luksus buffet i 10 timer
som fest til fast kr. 1055,- pr. person.
Inkl. Champagne til velkomst, Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.
Natmad som tilkøb – vælg mellem:
- Klassisk biksemad med hjemmesyltede rødbeder, ketchup og rugbrød.
- Pålægsbord med fem slags pålæg, klassisk topping og friskbagt grovbrød.
- Udvalg af dagens sandwich med hjemmelavet brød og salater.
- Wraps med krydret kylling og kebab sprøde salater og tomatsalsa.
- Uspecificerede smørrebrødssnitter – 3 stk. pr. kuvert.
Supper
- Flødelegeret aspargessuppe med aspargessnitter, kødboller og kuvertbrød.
- Klassisk karrysuppe med hønsekød, ris, peberfrugter og kuvertbrød.
- Jordskokcremesuppe med sprød serranoskinke, purløg og kuvertbrød.
- Klar hønsekødssuppe med kød- og melboller, suppeurter og kuvertbrød.
- Kartoffel- og porresuppe med hønsekød, wasabicreme fraiche og kuvertbrød.
Pris på ovenstående kr. 77,- pr. kuvert
Obs! Minimum 20 voksne kuverter.
Velkomstdrink
- F.eks. Æblecider med ferskenlikør pr. stk. kr. 44,-
- Brachetto pr. stk. kr. 54,-
- Champagne fra kr. 72,- pr. glas.
Til kaffen
- Kaffe og te ad libitum kr. 31,- pr. person.
- 3 slags hjemmebagte småkager kr. 24,- pr. person.
- 1 stk. hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade kr. 34,- pr. person.
Priser på drikkevarer efter forbrug:
- Husets vine fra kr. 228,- pr. flaske.
- Div. pilsner eller Egekilde kr. 35,- pr. stk.
- Div. sodavand kr. 30,- pr. stk.
- Dessertvin fra kr. 45,- pr. stk.
- Div. spiritus 2 cl. fra kr. 28,- pr. stk.
- Cognac 2 cl. kr. 44,- pr. stk.
- Div. likør 2 cl. kr. 35,- pr. stk.
Fest til fast pris:
- Valgfri 3 retters menu
- Fri bar med div. øl sodavand, isvand, og husets vin ad libitum.
- Valgfri opdækning med duge, servietter, blomstervaser og lys.
- Professionel betjening
- Flexibel sluttidspunkt med mulighed for udvidelse af arrangementet.
- Fest til fast pris kan bestilles i festpakker af 5, 8 eller 10 timer.
Generel information (det med småt)
Børn fra 0 til 2 år - uden opdækning 0,- kr. med opdækning kr .100,- pr. kuvert.
Børn fra 3 til 12 år - ½ pris af arrangementet, dog max kr. 300,- pr. kuvert.
Afbudskuverter - Fuld kuvertpris ved afbud senere end 2 dage før selve arrangementet.
Tillæg for fri bar med 5 slags spiritus, kr. 75,- pr. person, baren åbner efter desserten.
Overtid/fortsættelse af fri bar kr. 45,- pr. kuvert pr. time.
Mulighed for udlejning af værelser til udenbys gæster.
Menukort med mulighed for eget design kr. 25,- pr. stk.
Musikkuverter ekskl. drikkevarer kr. 165,-
Helligdagstillæg kr. 50,- pr. kuvert.