Fest menu
– valgfri sammensætning
Forretter anrettet på tallerkener
- Koldrøget laks – rygeostecreme – radiser – ærteskud – sprødt rugbrød – syltede rødløg.
- Spansk sortfodsskinke – syltede bøgehatte – olivenpuré – Manchego ost – chilimayo.
- Grillet rød tun – tangsalat – sesam – avocadocreme – mangosalsa – mikrogrønt.
- Carpaccio af oksemørbrad – sennepscreme – gammel knas – vagtel spejlæg – tomatconfit – ruccola.
Signaturbrød og økosmør er inkluderet ved alle forretter.
Hovedretter
- Kalvefilet – knust rosa peber – kørvel chimichurri – cremet ingefærsauce. +25,- kr.
- Krondyr kølle – ristet enebær – rosmarin – svampeskysauce – sæsonens grønt.
- Hopballe Mølle Kyllingebryst – estragon – grøntsagsbearnaisesauce – sæsonens grønt.
- Oksemørbrad – sortpeberpuré – timian – demiglace – sæsonens grønt. +40,- kr.
- Oksefilet – friske urter – havsalt – bearnaisesauce – sæsonens grønt. +30,- kr.
Til alle hovedretter serveres to slags salater med marinade/dressing og dagens kartoffel.
Desserter og ost (gøres klar til anretning på tallerken)
- Fragilitéroulade – vaniljeis – sorbet – bær – chokolade.
- Chokoladebrownie – mørk chokolade – bær – vaniljeis – broken gel.
- Panna cotta – hindbærgelé – hindbær – hvid chokolade – mynte.
- Gourmet oste – knækbrød – oliven – kvædekompot.
1 hovedret FEST kr. 209,- pr. kuvert.
2 retter FEST kr. 264,- pr. kuvert.
3 retter FEST kr. 319,- pr. kuvert.
Minimum 6 kuverter.
Signatur menu
– valgfri sammensætning
Forretter – anrettet koldt på tallerken
Jomfruhummerbisque – Jomfruhummer – tomatconfit – estragonolie – pak choi – urter.
Rimmet kammusling – agurk – flødeost – salturt – shisokarse – sprødt rugbrød.
Carne cruda – trøffelmayo – vagtelæg – parmesan – urtesalat – kapers – citron.
Signaturbrød og økosmør er inkluderet ved alle forretter.
Hovedretter
- Kalvemørbrad ”Surf and turf” – syltede rødløg – kartoffelsoufflé – ærtepuré – jomfruhummercreme – brøndkarsesalat.
- Lammekrone – urtepanade – kartoffellasagne – ratatouilles – sauce Arabica – sæsongrønt.
- Chateau Briand – oksemørbrad – Pommes Anna – svampe –sauce ”Amarone” – sæsongrønt.
Desserter
- Kreativ desserttallerken med lækre desserter efter kokkens fantasi og årstid.
- Hvid chokolademousse med Bacardi rom og granatæblekerner, dertil lille rabarbercrumble, syrlig rabarbersirup og krystalliseret hvid chokolade.
- UNIKA oste – soltørrede oliven – trøffelhonning – sprødt – løgkompot.
2 retter gourmet kr. 434,- pr. kuvert.
3 retter gourmet kr. 549,- pr. kuvert.
Minimum 10 kuverter.