Klassisk menu

– valgfri sammensætning

Forretter anrettet på tallerkener (dog ikke tarteletter)

  • Spinatroulade med røget laks, flødeostecreme med citron, rejer og salat.
  • LUN SELV Luksustarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og hakket persille.
  • Lufttørret skinke med Cantaloupemelon, urtecreme, sprød salat og tomat.

Signaturbrød og økosmør er inkluderet ved alle forretter, dog ikke ved tarteletter.

Hovedretter

  • Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, brunede og hvide kartofler, vildtsauce, æbler med ribsgelé og valnødder.
  • Stegt krydret svinefilet med BBQ-sauce, ristede petit kartofler, grøntsager efter årstiden og dagens salat.
  • Urtestegt kalveculotte med pebersauce, små stegte kartofler, grøntsager efter årstiden og dagens salat.

​​Desserter

  • Hjemmelavet isbombe med to slags is, bærsauce og chokoladepynt.
  • Ostelagkage med syltede mandariner, vaniljecreme og kiksebund.
  • Citronfromage pyntet med flødeskum og chokoladepynt.

1 hovedret KLASSISK kr. 181,- pr. kuvert.
2 retter KLASSISK kr. 236,- pr. kuvert.
3 retter KLASSISK kr. 291,- pr. kuvert.

Minimum 6 kuverter.