Når vi har modtaget ordren, bliver der sendt en særskilt ordrebekræftelse. Først når denne er modtaget, er ordren bekræftet.
Det er altid en fordel at bestille så tidligt som muligt, da nogen datoer kan være udsolgt.
Vi har ikke nogen børnekuverter, men vi anbefaler at 2 børn under 10 år kan deles om en kuvert.
Maden kan afhentes i køkkenets åbningstid efter aftale.
Benyt døren, hvor der står udlevering og ring på klokken, så kommer der straks en og hjælper dig.
Under 10 kuverter skal man selv afhente.
Fragtpris i 6710: 200,00 kr.
Fragtpris 6700, 6705, 6715: 250,00 kr.
Øvrige steder: spørg efter fragtpris.
7 dage før, kan hele arrangementet afbestilles.
Ved afbestilling senere, kontakt os pr. telefon eller mail, og vi finder en løsning.
Senest 7 dage før skal vi have endeligt antal.
Er der en ændring i antal +/- 1-3 kuverter kan dette foretages ind til 2 dage før.
Ved vores 1, 2 og 3-retters menuer er det min. 6 kuverter.
Signaturmenu dog min. 10 kuverter.
Buffeter min. 15. kuverter.
Vi sender en faktura efterfølgende eller der kan betales kontant eller med kort ved afhentning. Oplys venligst fakturanr. ved betaling. Det er ikke muligt at betale ved levering, da vores chauffører ikke har kortterminaler med i bilen. Der kan dog betales med kontanter, hvis du har aftalte penge.
Alle forretter kommer anrettet på tallerkner, undtagen er dog tarteletter. Desserter er klargjort til anretning. De varme elementer kommer i en thermokasse, hvor maden kan holde sig varm i op til 3 timer, så længe låget ikke bliver løftet. Maden er pakket så det er nemt at gå til, alt kød kommer som hel steg, som du selv skal skære ud, undtaget er Kalvesteg stegt som vildt. Alle salater kommer anrettet i skåle, klar til servering. Alle kolde elementer i buffeterne kommer anrettet i skåle eller på fade lige til at servere.
Thermokasser og grønne kasser, samt rengjort service skal afleveres 2 dage efter afholdelse af arrangement, medmindre andet er aftalt.
Det er muligt at få vegetar eller vegansk menu mod et tillæg på 20% af prisen på de resterende menuer.
Gluten eller laktoseintolerans kan vi som regel tage højde for, ved visse retter er dette desværre ikke en mulighed. Ændringer kan medføre et tillæg, da det kræver ekstra håndtering af maden.