3 retters klassiske menuer

– valgfri sammensætning

​Forretter (serveres på tallerken)

  • Kold fisketallerken med ovnbagt laksefilet, friske Nordsørejer, dressing, farverig salat og pynt
  • Sprøde luksus tarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og hakket persille
  • Røget lakseroulade med spinatbund, flødeostecreme med tomat og citron, purløgscreme og salat

​Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.

Hovedretter (serveres på fade)

  • Kalvesteg stegt som vildt med brunede og hvide kartofler, fuglerede med waldorfsalat, halve æbler med ribsgelé og flødevildtsauce
  • Kalveculotte med mild pebersauce, små ovnstegte kartofler samt årstidens grøntsager
  • Okseculotte med rødvinssauce, Hasselback kartofler samt friske sæsongrøntsager

​​Desserter (serveres på tallerken eller sendes rundt)

  • Rubinsteinfromage på knust makronbund, fyldte vandbakkelser, flødeskum og chokoladesnirkel
  • Hjemmelavede pandekager med vaniljeis, jordbærsauce og flødeskum
  • Hjemmelavet isbombe med 2 slags is, bærsauce, flødeskum og friske frugter

Pris kr. 357,-

Pris pr. kuvert
Minimum 45 voksne kuverter

​Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.

3 retters ​klassisk menu i 5 timer

som fest til fast kr. 577,- pr. person

3 retters klassisk menu i 8 timer

som fest til fast kr. 880,- pr. person.

Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.

3 retters klassisk menu i 10 timer

som fest til fast kr. 990,- pr. person.

Inkl. Velkomstdrink, Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.




3 retters fest menuer

– valgfri sammensætning

​Forretter (serveres på tallerken)

  • Lameller af koldrøget gourmet laks med rugbrødscroutoner, mild rygeostecreme, økologiske ærteskud, jordnøddemarineret frisésalat, dild og høvlede radiser
  • Antipastatallerken med pølse- og skinkespecialiteter, syltede grøntsager, oliventapanade, sprød hjertesalat, trøffelmayo og mikro basilikumspirer
  • Ovnbagt mørksejfilet med cremet sauce blanquette, rimmede tomater med trøffelolie, syltede kartoffelkugler, sprøde mikro spirer og friterede, sprøde jordskokker

​​Alle forretter serveres med hjemmelavet friskbagt brød og smør.

Hovedretter (serveres på tallerken)​

  • Unghanebryst fra Hopballe Mølle, farseret med krydderurtesouffléfars, kraftig basilikumscreme, spinatkartoffelpuré, grillet fennikel ”sous vide” og dehydrerede tomater
  • Grillstegt kalvefilet med krydderurtekappe, persillerodspuré, smørdampede grønne bønner med hvidløg og tomat, kartoffelkroket, kraftig kalvesky med rosa peberkorn, og feldsalat
  • Rosastegt Irsk oksemørbrad med tomatiseret bearnaisesauce, kartoffellasagne, syltede svampe, stegte rødløg, 2 slags ærter med persille, ærteskud og radiseskud.

​​Desserter (serveres på tallerken)

  • Kreativ desserttallerken efter kokkens fantasi med kage, friske bær, mousse og is, som passer til årstiden 
  • Fragilitéroulade med 2 slags sorbet og vaniljeis, dertil frugtpuré, chokoladesnirkel og friske frugter 
  • Vanilje panna cotta med syrlig grøn æblegelé, syltede æblekugler, sprød nøddecrunch og hvide chokoladespåner

Pris kr. 451,-

Pris pr. kuvert
Minimum 45 voksne kuverter

under min. tillæg

​Fest til fast pris = inkl. øl, sodavand og husets vin.

3 retters ​fest menu i 5 timer

som fest til fast kr. 660,- pr. person

3 retters fest menu i 8 timer

som fest til fast kr. 957,- pr. person.

Inkl. Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.

3 retters ​fest menu i 10 timer

som fest til fast kr. 1045,- pr. person.

Inkl. Velkomstdrink, Kaffe/te med hjemmebagt kransekage og fyldt chokolade.
Valgfri natmad.