​​Forretsbuffet

  • Ovnbagt laksefilet med citron-aioli, squash, chili og mikrogrønt.
  • Lun selv tarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og persille.
  • Lufttørret skinke med artiskokpuré, kantalupmelon og soltørrede tomater.
  • Dagens friskbagte brød med økologisk smør.

Hovedret som Buffet

  • Rosa stegt kalveculotte med frisk rosmarin, havsalt og grov peber.
  • Ristede små kartofler med olivenolie og persillelade.
  • Oksens BBQ-sauce med urter og tomatrelish.
  • Farverig sommersalat med salattern, vandmelon, blåbær og ærteskud.
  • Pestomarineret pastasalat med edamamebønner og parmesan
  • Oksens hjemmelavede krydderurtedressing

Dessertbuffet som tilkøb

  • Vores hjemmelavede vaniljeis, pyntet med karamelsauce og karamelknas.
  • Oksens chokoladebrownie med chokoladeganache, pyntet med friske bær.

Pris kr. 298,-

Pris pr. kuvert
Minimum 15 kuverter


Tilkøb​

Tilkøb af dessert kr. 58,- pr. kuvert.

Tilkøb til hovedret
Marineret stegt kyllingebryst med krydret dry rub - 35,- kr. pr. kuvert.
Rosa stegt oksemørbrad i stedet for kalveculotte – 50,- kr. pr. kuvert.