Forretsbuffet
- Ovnbagt laksefilet med citron-aioli, squash, chili og mikrogrønt.
- Lun selv tarteletter med hønsekød i aspargessauce, tomat og persille.
- Lufttørret skinke med artiskokpuré, kantalupmelon og soltørrede tomater.
- Dagens friskbagte brød med økologisk smør.
Hovedret som Buffet
- Rosa stegt kalveculotte med frisk rosmarin, havsalt og grov peber.
- Ristede små kartofler med olivenolie og persillelade.
- Oksens BBQ-sauce med urter og tomatrelish.
- Farverig sommersalat med salattern, vandmelon, blåbær og ærteskud.
- Pestomarineret pastasalat med edamamebønner og parmesan
- Oksens hjemmelavede krydderurtedressing
Dessertbuffet som tilkøb
- Vores hjemmelavede vaniljeis, pyntet med karamelsauce og karamelknas.
- Oksens chokoladebrownie med chokoladeganache, pyntet med friske bær.
Pris kr. 298,-
Pris pr. kuvert
Minimum 15 kuverter
Tilkøb
Tilkøb af dessert kr. 58,- pr. kuvert.
Tilkøb til hovedret
Marineret stegt kyllingebryst med krydret dry rub - 35,- kr. pr. kuvert.
Rosa stegt oksemørbrad i stedet for kalveculotte – 50,- kr. pr. kuvert.