Starter/amouse bouche (Færdiganrettet)
Grillet rød tunfilet med ristet sesam, avocadocreme og wakamé tangsalat
Forret (Færdiganrettet)
Pocheret jomfruhummer med jordskokmayo, pak choi, hummerolie, friterede jordskokker og mikrogrønt
Mellemret (Færdiganrettet)
Vagtelterrine med pistacienødder, trøffelcreme, friséesalat og karse
Hovedret (Varm og anret selv)
Oksemørbrad med kartoffellasagne, confiterede skorzonerrødder, svampe og grillet løg, dertil kraftig timiansky
Dessert (Færdiganrettet)
Grøn æble panna cotta med vanilje syltede æbler, friske figner og mynte
Det er desværre ikke muligt at ændre i menuen eller fravælge retter.
·
Bestil online på www.dro.dk, telefon 75151500 eller mail: kontakt@dro.dk
Afhentning af maden er tirsdag den 31. december mellem kl. 11.00-12.00 og kun mod forudbestilling.
Senest bestilling fredag den 27. dec. kl. 12.00
Husk maden skal afhentes hos:
Den Røde Okse Catering,
Stenhuggervej 5, 6710 Esbjerg V
Vareudleveringen.