Starter/amouse bouche (Færdiganrettet)

Grillet rød tunfilet med ristet sesam, avocadocreme og wakamé tangsalat

Forret (Færdiganrettet)

Pocheret jomfruhummer med jordskokmayo, pak choi, hummerolie, friterede jordskokker og mikrogrønt

Mellemret (Færdiganrettet)

Vagtelterrine med pistacienødder, trøffelcreme, friséesalat og karse

Hovedret (Varm og anret selv)

Oksemørbrad med kartoffellasagne, confiterede skorzonerrødder, svampe og grillet løg, dertil kraftig timiansky

Dessert (Færdiganrettet)

Grøn æble panna cotta med vanilje syltede æbler, friske figner og mynte

 

Det er desværre ikke muligt at ændre i menuen eller fravælge retter.

·          

Afhentning af maden er tirsdag den 31. december mellem kl. 11.00-12.00 og kun mod forudbestilling.

Husk maden skal afhentes hos:
Den Røde Okse Catering,
Stenhuggervej 5, 6710 Esbjerg V
Vareudleveringen.

Pris 500,- kr.

Pris pr. kuvert
Minimum 2 kuverter

Tilkøb:
2 slags gourmet oste med nødder, kvædekompot, oliven og knækbrød.
75,- pr. kuvert.