50års erfaring
50års erfaring
Fokus på sund mad og bæredygtighed
Udlærte kokke
Starter / Amuse Bouche. (færdiganrettet).
Røgede håndpillede rejer med skaldyrsaioli, agurkesalsa, sort sesam og mikrogrønt.
Forret (kold). (færdiganrettet).
Rimmet og grillet helleflynder med dildolie, jordskokcreme, belugalinser og vulcano radise.
Signaturboller og smør.
Mellemret. (færdiganrettet).
Iberico Sortfodskinke med sprød bruschetta, tomatpesto og soltørrede oliven.
Hovedret. (klargjort, der medfølger en fyldestgørende vejledning).
Oksemørbrad med kartoffeltærte, bok choi, kraftig rødvinssky, gulerodspuré og edamamebønner.
Dessert. (færdiganrettet).
Hvid chokolademousse med citroncreme og bastognecrumble.
Det er desværre ikke muligt at ændre i menuen eller fravælge retter.
Afhentning af maden er onsdag den 31. december mellem kl. 11.00-12.00 og kun mod forudbestilling.
Husk maden skal afhentes på:
Den Røde Okse Catering,
Stenhuggervej 5, 6710 Esbjerg V
Vareudleveringen.
Minimum 2 kuverter.