Starter/amouse bouche

Lakseriellettes – granatæblekerner – chips af jordskokker – mikro radisespirer

Forret

Rimmet kammusling – syltet agurk – peberrodscreme – sprødt rugbrød – urteolie – stenbiderrogn – karse – Friskbagt brød og økologisk smør .

Mellemret

Pocheret unghanebryst – kantareller – aioli – sprødt skind – syltede rødløg

Hovedret

Oksemørbrad – gulerod – rødvinssky – grillede skalotteløg – kartoffel – fløde - sort trøffel – kraftig rødvinssky

Dessert

Hvid chokolademousse – friske bær – høvlet hvid chokolade – broken gel – aniskarse

Bestil take away her

Det er desværre ikke muligt, at udvælge enkelte retter eller ændre i menuen.

Bestilles senest den 27. dec. kl. 12.00

Husk Menuen skal afthentes den 31. Dec. på Den Røde Okse Catering, Stenhuggervej 5, den 31. dec. mellem 11-12.00.

Kr. 500,- pr. kuvert
Minimum 2 kuverter